Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
Ca. 200 g fintsnittet spidskål
125 g DDV yoghurt 7%
15 g citronolie
1 fintsnittet skalotteløg
1 fed presset hvidløg
Hakket dild
Salt
10 g solsikkekerner
5 g olie til stegning
Krydderier
Snit spidskålen fint.
Bland yoghurt, citronolie, finthakket skalotteløg, presset hvidløg og hakket dild sammen.
Vend spidskålen i blandingen og smag til med salt.
Rist solsikkekernerne på en varm pande i olie og tilsæt krydderier, f.eks. kryddersalt.
TIP: Dejligt tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.
Madopskift: Indsendt af Lena Maria Falslev Andersen
Lækre slankeopskrifter fra Slankedoktor...
Kylling med peberfrugter og ris
Kokosmusli
Havreboller