Opskrifter
Muffins med kokos og yoghurt
Søndag, 26. februar 2017af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Her er endnu en badehotel-opskrift, der får tænderne til at løbe i vand. Svampede muffins som ligner små kokostoppe.

Opskriften giver 16 små el. 8 store muffins
35 min
16 personer
Muffins
4½ dl hvedemel
1 knsp. salt
2 tsk. bagepulver
3 dl kokosmel + lidt til pynt
3 æg
1 dl sukker
1 dl rapsolie
2 dl græsk yoghurt
Muffinsforme
- Bland mel, salt og bagepulver. Tilsæt kokos.
- Pisk æg, sukker, olie og yoghurt sammen.
- Vend melblandingen i og rør det hele sammen til en tyk dej.
- Fordel dejen i små eller store muffinsforme.
- Bag kagerne nederst i ovnen ved 200º i ca. 25 min. alt efter størrelse.
- Pynt med kokos.

Opskrifter
5 lækre opskrifter til det store kaffebord

Hovedretter
Mad på badehotellet: Stegt rødspætte med persille

Dessert & Kage
Kokoskager med limesorbet og kaffeis