Kokoskager med limesorbet og kaffeis
(6 pers.)
(12 stk.)
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
300 g sukker
175 g smør
1½ dl kokosmælk (den fede)
3 æg delt i blomme og hvide
Lidt vaniljeekstrakt
1 dl piskefløde
300 g flormelis
100 g smør
1½ dl kokosmælk
Tørrede kokosflager
1 l limesorbet
1 l kaffeis
Rør smør og sukker blødt. Rør æggeblommer, kokosmælk, fløde og vanilje sammen og rør det i smørret. Sigt mel og bagepulver over og vend det i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen. Hæld det i en foret bradepande 30 x 30 cm og bag ved 180° i 1 time. Skæres i firkanter og overtrækkes med glasur rørt af flormelis, smør og kokosmælk. Pyntes med kokosflager. Serveres med kugler af limesorbet og kaffeis.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere godt at slutte af med...
Valnøddetærte med frisk frugt
Kokosis med lime