Torsk med grønkål
Ingredienser til torsk med grønkål
(2 pers.)
350 g torsk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 rødløg
½ dl eddike
2 spsk. sukker
500 g frisk grønkål
Ca. 1 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 spsk. mandelflager
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Alternativ til torsk med grønkål: Torsk i persille-citronsovs
Fremgangsmåde
Skær torsken i to stykker og krydr med salt og peber. Skær rødløget i både. Kog eddiken op med sukkeret og lad rødløget trække deri i 15 min. Befri grønkålen for de grove ribber, skyl den grundigt og hak den. Steg torskestykkerne i olien ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Hak hvidløgsfeddene og svits dem i olien sammen med grønkålen i et par minutter. Tilsæt mandelflager, smag til med citronsaft, salt og peber og servér.