Små italienske tomattærter
1 rulle butterdej
Fyld
100 g Philadelphia-ost
200 g cherry- el. små kryddertomater
2 spsk. strimlet basilikum
½ dl yoghurt
2-4 spsk. olivenolie
Groftkværnet peber
TIP
Tomater bør aldrig være køleskabskolde. Kulde dræber smagen, og en fyldt skål eller kurv på køkkenbordet frister altid.
Rul dejen ud på pladen ved hjælp af det medfølgende papir og del den i 6-7 cirkler, ca. 10 cm i diameter. Bland ost og yoghurt, læg et jævnt og tykt lag midt på cirklerne. Flæk tomaterne og læg dem på fyldet. Dryp olivenolie over og kværn peber på tomaterne. Drys tærterne med basilikum, bag dem midt i ovnen ved 225° i ca. 10 min. Spis dem nybagte som drink-tilbehør eller som del af en frokost.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Tomater...
Tomat-terrine med
svampe
Frugtsødet ketchup
Foccacia med sol-
tørrede tomater
Fyldte tomater med
gedeost
Toast med bønne-
creme og tomater
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)