Foccacia med soltørrede tomater
20 g gær
3½ dl vand
½ dl koldpresset rapsolie
2 spsk. sukker
150 g majsmel
1 spsk. salt
50 g soltørrede tomater
500 g hvedemel
½ dl koldpresset rapsolie
Havsalt
2 kviste rosmarin
Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, majsmel, salt og hakkede, soltørrede tomater. Rør melet i, ælt dejen smidig og rul den ud i 25 x 35 cm. Beklæd en bradepande i samme størrelse med bagepapir og pensl med olie. Læg dejen i bradepanden og lad den hæve under et klæde i 1½ time. Pensl med olie, drys med havsalt og rosmarin og bag foccaciaen ved 200° i 25 min. Tag bradepanden ud, vend foccaciaen, drys med havsalt og bag den i yderligere 10 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Speltknækbrød
Frokost pirogger
Femkornsbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)