Opskrifter

Kartoffel-fladbrød med rosmarin

Lørdag, 14. september 2019Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Prøv opskriften på disse skønne kartoffel-fladbrød, der indeholder moste kartofler, nigellafrø og rosmarin. Brødet smager himmelsk og er lækkert at servere til en god suppe eller som en eftermiddagssnack. Få opskriften på kartoffel-fladbrød med rosmarin her.

Ingredienser til kartoffel-fladbrød med rosmarin:

(12 stk.)

  • 25 g gær
  • 4 dl vand
  • 1 spsk. rapsolie
  • 200 g kogte kartofler
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. nigellafrø
  • 3 spsk. hakket frisk rosmarin
  • 550 g manitobamel

Prøv også: Fladbrød med æg og spinat

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet, og tilsæt olie, moste kartofler, salt, nigellafrø og rosmarin. Rør melet i, ælt dejen sammen, og stil den til hævning i 60 min.

Del dejen i 12, og rul dem ud til helt tynde cirkler.

Bag brødene på en varm, tør pande ca. 2 min. på hver side.

Prøv også: Pull apart-krydderurtebrød