Havregrynscookies

Opskrift på havregrynscookies
10 stk.
Ingredienser:
- 180 g hasselnødder
- 150 g havregryn
- 1 moden banan
- 1 æg
- 3 spsk. kokosolie
- 1 spsk. honning
- ½ tsk. bagepulver
- 50 g mørk chokolade, 70 %
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 190°.
Blend hasselnødder og havregryn sammen i en foodprocessor, indtil det får konsistens som mel. Tilsæt banan, æg, kokos-olie, honning og bagepulver.
Brug en dejskraber til at skrabe siderne ned, og blend, indtil konsistensen er fin og ensartet. Hak chokolade groft, og vend det i dejen.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og brug 2 spiseskeer til at placere 10 klatter cookiedej på bagepladen.
Tryk dejen let med bagsiden af en ske, og form dine cookies så runde som muligt.
Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de bliver let gyldne. Lad dem køle lidt af, og servér.
Skal dine cookies gemmes, skal de køle helt af på en bagerist, hvorefter du kan opbevare dem i en lufttæt beholder med låg.
