Opskrifter

Ispinde med blåbær og hindbær

Fredag, 28. juni 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fyld fryseren med hjemmelavet is, så har du altid en kold snack inden for rækkevidde, når solen bager udenfor.
6 min
6 personer
Ispinde med blåbær og hindbær
150 g kondenseret mælk
150 g græsk yoghurt 2 %
50 g blåbær
50 g hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Pisk kondenseret mælk og yoghurt sammen i en skål med et piskeris.
  2. Skyl bærrene, og vend dem i cremen.
  3. Mos bærrene en anelse med en gaffel.
  4. Fordel blandingen i ispindeforme, og sæt en pind i hver form.
  5. Sæt ispindene i fryseren i mindst 4 timer.

Vil du variere ispindene, kan du fylde dem med andre bær som f.eks. jordbær eller brombær.