Opskrifter
Ispinde med blåbær og hindbær
Fredag, 28. juni 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fyld fryseren med hjemmelavet is, så har du altid en kold snack inden for rækkevidde, når solen bager udenfor.
![](https://imgix.familiejournal.dk/2024-06-18/U2623-SUND-02.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.44&fp-y=0.66)
6 min
6 personer
Ispinde med blåbær og hindbær
150 g kondenseret mælk
150 g græsk yoghurt 2 %
50 g blåbær
50 g hindbær
Fremgangsmåde:
- Pisk kondenseret mælk og yoghurt sammen i en skål med et piskeris.
- Skyl bærrene, og vend dem i cremen.
- Mos bærrene en anelse med en gaffel.
- Fordel blandingen i ispindeforme, og sæt en pind i hver form.
- Sæt ispindene i fryseren i mindst 4 timer.
Vil du variere ispindene, kan du fylde dem med andre bær som f.eks. jordbær eller brombær.
![https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6932503-md5-9ab62af42e4cae0dcc659b7511944a34.jpeg](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6932503-md5-9ab62af42e4cae0dcc659b7511944a34.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.6&fp-y=0.6&ar=4:3)
Dessert & Kage
Hjemmelavede ispinde: Jordbærsmoothie-is