Peberfrugt-chili marmelade
3 røde peberfrugter i små tern
3 rensede, røde chili i smalle strimler
1 l vand
1 kg syltesukker
2 spsk.
æblecidereddike
Vask peberfrugter og chili og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i små tern og chilierne i tynde strimler. Kog peber og chili op med vand, sukker og eddike og lad det koge uden låg i 10 min.
Skum marmeladen og hæld den på rengjorte, skoldede glas. Marmeladen smager himmelsk til ost.
Madopskrift: Marianne Nielsen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chili-hotsauce
Syltede chili
Kvædegelé med chili
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)