Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(2 portioner)
2 spsk. olivenolie
¼ stk. finthakket chili
½ g rød peberfrugt finthakket
1 spsk. tomatpasta
1 tsk. flydende honning
1 dl stænk tabasco
2 stk. kalkunschnitzler
2 stk. porre
4 skiver bacon
Sådan gør du
Olivenolie, finthakket chili og peberfrugt blandes sammen med tomatpasta, honning og tabasco til en marinade. Kalkunsnitslerne lægges i marinaden og trækker i 20-30 min. Porrerne koges møre i en gryde med kogende, letsaltet vand. Vandet hældes fra og porrerne afdrypper i en sigte. 2 skiver bacon vikles om hver porre. Kalkunsnitslerne tages op af marinaden og der skæres med en skarp kniv et hul gennem snitslerne. I gennem hullet i snitslen, stikkes den baconsvøbte porre. Snitslerne steges på en varm pande ved middel varme til de er gennemstegte.
Slankeopskrift: Pernille Brøndum
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
330 kcal/1378 kJ
Fedt 22
Kulhydrater 11 g
Protein 21 g
Kostfibre 1 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunosteruller med mager basilikumpesto
Kalkunfad med fyld
Mosters kalkunbøffer med rissalat
Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)