Toves brombær-appelsinmarmelade
Ingredienser til brombær-appelsinmarmelade
250 g brombær (friske el. frosne)
125 g appelsin uden skræl
Saft fra ½ appelsin
250 g sukker
2 tsk. geléringspulver
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde til brombær-appelsinmarmelade
Skyl brombærrene og skær appelsinkødet i små stykker. Kom bær, appelsinkød, appelsinsaft og halvdelen af sukkeret i en gryde og lad det trække 6-7 timer. Kog blandingen op og lad det koge i 10 min. Tilsæt resten af sukkeret og kog i yderligere 10 min. Bland geléringspulver og sukker, rør det i marmeladen og lad den koge op. Hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas og luk til.
Madopskrift: Tove Hansen
Find flere opskrifter her...
Alliancesyltetøj
Marmelade med blåbær og ananas
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)