Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(Grydestegt kylling til 4 portioner)
1000 g el. 1 stor kylling
1bdt. skyllet persille
1 stk. løg i grove stykker
2 laurbærblade
1½ l vand
Sauce
1½ spsk. maizena
1 dl mælk
4 dl bouillon fra kyllingen
Salt & peber
Evt. sovsekulør
Agurkesalat
1 dl eddike
½ dl sukker
10 peberkorn
1 stk. 1 agurk
1 spsk. salt
Grydestegt kylling og sauce:
Fyld persillen og lidt salt og peber ind i kyllingen.
Varm olien i en gryde og brun kyllingen på alle sider inden løg, laurbærblade og vand tilsættes.
Bring gryden i kog og lad kyllingen simre i 45 minutter eller til den er gennemkogt.
Tag kyllingen op og kog bouillonen lidt ned. Sigt bouillonen og bring den i kog igen. Rør maizena og mælk sammen og jævn bouillonen. Kog saucen igennem, smag den til med salt og peber og giv den evt. lidt kulør.
Agurkesalat:
Kog eddike, sukker og peber op sammen og lad det køle af.
Vask agurken og skær den i tynde skiver. Drys dem med salt og lad dem stå et kvarter inden væsken hældes fra.
Hæld lagen over agurkerne og lad din agurkesalat trække i en halv time.
Klip grydestegt kylling i mindre stykker og server den med agurkesalat, sauce, kogte kartofler og persillen fra kyllingen.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion kylling med agurkesalat
Energi 465 kcal/1944 kJ
Fedt: 18 g
Kulhydrater: 18 g
Protein: 56 g
Kostfibre: 1 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Fetagratineret kylling
Kalkun i karry
Kogt kylling med peberrodssovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)