Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
125 g hakket oksekød, maks. 6%
50 g løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 tsk. timian
75 g champignoner
100 g flåede tomater fra dåse
Evt. 1 dl vand
20 g ost, 18%/30+
50 g pastaskruer
Sådan gør du
Rens løget og hak det fint. Varm olien i en gryde og svits løget, til det er klart. Kom kød og knust hvidløg i gryden. Steg det hele i ca. 10 min. ved middel varme. Hak tomaterne fint. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden sammen med timian og de hakkede tomater. Tilsæt evt. vand. Lad blandingen småkoge i 10-15 min. Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Si vandet fra. Hæld kødsovsen over spaghettien, drys med revet ost og server retten med det samme.
Tip: Retten kan også serveres med ris eller kartoffelmos. Kødsovsen kan også bruges som fyld på en pizzabund.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Kcal/ kJ
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Lynstegt grønssagssaute med ris og kylling
Grillstegt forel med porrecreme
Lammekølle med bagte kartofler og grønt