Ingredienser til vaniljeboller
(16-18 boller)
350 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
85 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 nip salt
100 g smør
1 æg
2 dl mælk
Fyld
75 g smør
50 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
½-1 spsk. mælk
Drys
2 spsk. perlesukker
Fremgangsmåde til vaniljeboller
Bland de tørre ingredienser. Smelt smørret og rør det i de tørre ingredienser sammen med æg og mælk. Pisk hurtigt med en elpisker. Fordel dejen i 16-18 muffinsforme. Rør alle ingredienseren til fyldet sammen, kom en klat fyld midt i hver bolle og drys med perlesukker. Bag dem midt i ovnen ved 225º i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Mandelkage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)