Mormors æblekage
Ingredienser til æblekage
(Ca. 12-14 stk.)
100 g smør
1 dl mælk
4 æg
170 g sukker
180 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2-3 æbler
Kanel
Fremgangsmåde til æblekage
Smelt smørret, rør mælken i og lad det afkøle. Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps, rør mel og bagepulver i skiftevis med mælkeblandingen. Fjern kernehusene og skær æblerne i både. Kom dejen i en smurt eller beklædt form på ca. 20 x 30 cm, fordel æblerne over og drys med kanel. Bag kagen midt i ovnen ved 200º i ca. 30 min.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Mormors krydderkage
Fedtfattig æblekage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)