Fedtfattig æblekage
Ingredienser til fedtfattig æblekage
(ca. 12 stk.)
Dej
3 æg
175 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. olie
1 dl mælk
1 æble
Pynt
Pålægschokolade
Fremgangsmåde til fedtfattig æblekage
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst, bland mel og bagepulver og vend det i sammen med olie og mælk. Riv æblet og vend det i dejen. Kom dejen i en 20 x 20 cm form beklædt med bagepapir og bag den i 35 min. ved 200°. Læg pålægschokolade over den varme kage, lad den smelte og glat den let ud med en kniv.
Bageopskrift: Eva M. Andersen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Karens kaffe-appelsinkage
Citron-marengstærte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Vi elsker muffins!