Mormors krydderkage
Ingredienser til mormors krydderkage
680 g sukker
720 g hvedemel
6 tsk. bagepulver
4 tsk. ingefær
4 tsk. nellike
4 tsk. kanel
120 g smeltet smør
4 æg
6 dl mælk
200 g rosiner
Tilbehør
Evt. flødeost og vaniljesukker
Fremgangsmåde til krydderkage
Bland alle de tørre ingredienser. Pisk æggene og rør dem i melblandingen sammen med smørret og rør, til dejen er jævn. Brug evt. en køkkenmaskine, for det er en stor portion. Beklæd en form på ca. 30 x 40 cm med bagepapir og fordel dejen i den. Bag kagen ved 180-200º nederst i ovnen i ca. 30 min. og tjek med en kødnål, om kagen er gennembagt. Lad den køle af på en rist. Skær kagen i bidder og pynt dem evt. med flødeost rørt med vaniljesukker. Dejlig, krydret kage, der holder sig saftig længe, hvis der da bliver noget tilovers, når den først har været på bordet!
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Sølvkage og nøddekage
Chokoladekage med karamelsovs
Vi elsker muffins!