Durumbrød

Søndag, 27. november 2011
af Redaktion
Nybagt brød til forretter, middagsretter, suppe og grillmad fra Familie Journals slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(1 brød - ca. 18 skiver)

15 g gær
½ l koldt vand
¼ dl raps- eller olivenolie
1 spsk. salt
1 tsk. sukker/rørsukker
250 g durummel
50 g havregryn
50 g fuldkornsmel
250 g hvedemel

Sådan gør du
Rør gæren ud i det kolde vand, brug gerne en skål, hvor der hører et låg til. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen sammen med en grydeske. Dejen skal være lind og let klistret. Dejen skal ikke æltes. Sæt låg på skålen eller dæk med plastfilm og sæt dejen i køleskabet til næste dag. Den skal stå i køleskab minimum 8 timer. Rør dejen igennem og sæt den på bageplade med bagepapir med 2 spiseskeer som små klatter eller 1 brød. Bages gyldne ved 225 grader i 20-25 minutter.

Slankeopskrift: Lisa Bolting

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 159 kcal/667 kJ
Fedt: 2 gram
Kulhydrater: 23 gram
Protein: 9 gram

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Lavendelboller
Fibermuffins
Kaffeboller

Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)