Orange-konfekt
Ingredienser til orange-konfekt
(12 pers.)
250 g marcipan
½ æggehvide
50 g flormelis
2 dl cremefraiche 38 %
1 vaniljestang
1 dl orangemarmelade
Fremgangsmåde til konfekt
Ælt marcipan med æggehvide og flormelis (gem noget til fyldet). Del dejen i 12 stykker og form små skåle (smørtyve), som bages ved 200º i 8 min.
Afkøl og fyld med en creme af cremefraiche, resten af sukkeret og kornene af vaniljestangen. Kom en
teskefuld marmelade i.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Kransekage til nytårsmenuen
Isbomber med karamelcreme
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)