Kransekage-konfekt
Opskrift på kransekage-konfekt
(24 stk.)
25 min.
250 g ren, rå marcipan
½ pasteuriseret æggehvide
Lidt flormelis
PRØV OGSÅ: Kransekage med nougat
Topping til kransekage-konfekt
Nødder, mandler m.m.
Hjerter med guldovertræk
Små chokolade-kaffebønner
Fregangsmåde:
Ælt marcipan med æggehvide og flormelis. Kom i en kraftig tylle og afsæt små marcipantoppe på bagepapir. I de, der ikke skal have chokoladetop, trykkes en nød, et hjerte eller en chokoladekaffebønne. De bages ved 210° i 8-10 min. Afkøles. Kan fryses.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Stjernekager
Marcipankager
Børnenes kransekagestykker
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)