Opskrifter
Rødløgstærte med rosmarin
Fredag, 24. september 2010af Redaktion
Tærten her kan spises både kold og varm, bunden er tynd og lækkert sprød, mens fyldet har en let røget smag, der er god sammen med de søde løg
100 g mel
1 æg
½ tsk. salt
1 spsk. olie
40 g røget spæk
500 g rødløg
1 tsk. salt
2 stilke rosmarin
30 g peccorino
Rør mel, æg, salt og olie sammen til en let dej. Rul den ud og læg den i en 24 cm, smurt tærteform. Skær spækket i tern og rist dem på en tør pande. Skær rødløgene i halve ringe og hak rosmarinen. Kom løg og rosmarin ned til spækket og lad dem småsimre i 10 min. Riv peccorinoen og rør den i. Kom fyldet i tærtebunden og fold kanten ned om det yderste af fyldet. Bag tærten ved 225° i 15 min. og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Bruschetta med kyllingelever
Mozzarellaklemme
Sandwich med andebryst og orangepesto