Opskrifter
Støbte chokolader med romtrøffel
Lørdag, 18. december 2010af Helle Brønnum Carlsen
Det er ret hyggeligt at lave sine egne chokolader i forskellige former og med dine yndlings smage. Og lad dig ikke skræmme, det er nemlig slet ikke så svært.
Det skal du bruge til dine chokolader:
(20 stk.)
200 g mørk chokolade 70%
Fyld:
2 spsk piskefløde
20 g usaltet smør
100 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
3 spsk. rom
Prøv også: Fyldte chokolader med orangetrøffel
Sådan laver du chokolader med romtrøffel
Smelt den mørke chokolade - først 2/3, og så tempereres chokoladen.
Fyld den i siliconeforme som hjerter el. andet.
Hæld chokoladen ud igen, så der er en skal tilbage.
Kom alt til fyldet i en gryde og varm op sammen.
Lad det afkøle.
Kom det i de størknede skaller og luk med en ny portion smeltet, mørk chokolade. Lad dem stivne og vend ud.
I galleriet finder du masser af konfekt og knas til jul!
Lav konfekt og knas til jul