Choko-surprise med marcipan
(16 stk.)
200 g mel
200 g smør
4 æg
200 g sukker
200 g Odense Mørk Chokolade
160 g Odense Ren Rå Marcipan
Pynt
Flormelis og jordbærmarmelade
Smelt mørk chokolade over vandbad. Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk i 30 sek. Vend mel og den smeltede chokolade i og pisk yderligere 1 min.
Kom chokolademassen i 16 smurte, ildfaste forme eller foliekapsler (6 cm i diameter). Skær 16 skiver marcipan (ca. 1 cm i tykkelse) og læg en i hver form og tryk den lidt ned i chokolademassen. Bag ved 200° i 12-15 min. Afkøl på rist.
Kom en god skefuld marmelade på hver choko-surprise og drys med lidt flormelis.
Bageopskrift: Odense Marcipan
Find flere opskrifter her...
Trippelchokoladekage
Små chokoladetærter med pekannødder
Nøddekage med chokoladecreme og jordbærskum
Find flere chokolade-fristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)