Opskrifter
Pølse-tomattærte
Tirsdag, 16. september 2008af X
30 min.(4 pers.)1 pakke færdig, salt tærtedej1 lille glas færdig tomatsovs (pizzasovs)4 krydrede pølser (små medistergrillpølser)75 g soltørrede
30 min.
(4 pers.)
1 pakke færdig, salt tærtedej
1 lille glas færdig tomatsovs (pizzasovs)
4 krydrede pølser (små medistergrillpølser)
75 g soltørrede tomater i olie
1 kugle mozzarella
25 g friskrevet parmesan
Rul dejen ud og for en form. Forbag i 10 min. ved 200°. Kom så tomatsovsen ved. Pil skindet af pølserne og bræk dem i mindre stykker. Bland hakkede soltørrede tomater med kødet og kom det i tærten. Hæld skiver af mozzarella over og drys med parmesan. Sæt i ovnen ved 200° i 20-25 min. Server med grøn salat.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen