Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her... (link fjernet)
Næsten alle former for kød, fisk og fjerkræ kan grilles.
De helt magre udskæringer, som f.eks. kylling og kalkun, har godt af at blive marineret i nogle timer, inden de skal grilles.
Det giver en mere fyldig smag, og du skal ikke være bange for, at den olie, du evt. også bruger i marinaden, har nogen betydning.
Det er kun en meget lille del, som bliver på kødet - måske 2-3 g.
Hvis du bruger hakket kød, f.eks. til bøf, så skal du huske at vælge kød med lav fedtprocent (maks. 10%) og huske at vente et par minutter med at vende det, for at det ikke brænder fast på din grill.
Pølser på grill
De fleste ønsker at slutte en grillaften af med en pølse.
Det kan du sagtens, men der er to ting, du skal være opmærksom på.
At den tæller med i din samlede kødmængde, og at den maks. må indeholde 10 g fedt pr. 100 g.
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub og få en gratis skridttæller til en værdi af 200 kr. (link fjernet)
TO SLAGS MARINADE
F.eks. til 4 kyllinge-bryster:
1 spsk. olie
3 spsk. sojasovs
Lidt salt, peber og sukker
Eller
2 spsk. balsamico-eddike
1 spsk. olie
1 spsk. vand
4 presset fed hvidløg
Lidt salt og sukker
Grønsager
Få gode opskrifter til grillen her
Læs også...
Tab dig med en skridttæller
Væk med appelsinhuden - NU