4 æg
300 g sukker
100 g hasselnødder
200 g smør
100 g hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
4-6 spsk. kakao
100 g chokolade
Se vores store linksamling med god inspiration til fastelavn her
Sådan gør du
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret. Hak nødder og chokolade. I sukkermassen blandes mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, de hakkede nødder og chokoladen. Til sidst røres det smeltede smør i. Kom dejen i en lille bradepande, der er foret med bagepapir og bag ca. 40 min. ved 170°. Skær ud, så det ligner en fastelavnskat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Snickerskage
Grove pølsehorn
Maskerede tærter med kødsovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)