Opskrifter
Udhulede kartofler med røget laks og peberrodscreme
Torsdag, 30. april 2009af Redaktion
12 små faste kartofler med kraftigt skindOlivenolie1 dl cremefraiche1 spsk. reven peberrod1 lille finthakket rødløgCa. 200 g røget laks i skiverFrisk

12 små faste kartofler med kraftigt skind
Olivenolie
1 dl cremefraiche
1 spsk. reven peberrod
1 lille finthakket rødløg
Ca. 200 g røget laks i skiver
Frisk dild
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen ved 180° i 45 min. Afkøl og skær dem i halve, og skrab godt halvdelen af indmaden ud. Pensl med olie både på inder- og yderside. Bag dem i 15 min. yderligere. Rør cremefraiche med peberrod og smag til med salt og peber. Kom en lille klat peberrodscreme i de smålune kartofler, drys med løg og læg laks over med en dut dild til pynt.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Krydrede kødboller i salat
Små lækkerier