Hummus

Søndag, 19. september 2010
af Redaktion
Godt smørepålæg eller dip fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
Saft af ½ citron
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
1 spsk. sojasauce
3 spsk. vand
Salt og peber


Sådan gør du

Blend alle ingredienser til en ensartet masse. Tilsæt evt. mere vand, hvis konsistensen er for tør. Smag til med salt og peber.
Tip: Hummus er dejligt smørepålæg på groft brød, det kan bruges i sandwich, som dip til grønsagsstave eller som en lille forret pyntet med oliven, tomat og fintskårne porreringe.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information for hele portionen
223 kcal/932 kJ
Fedt 2 g
Kulhydrater 37 g
Protein 13 g
Kostfibre 13 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub


Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Solskinsmarmelade
Tre slags dip
Smøreost med hvidløg