Hindbær-gazpacho
(4 pers.)
2 dl tør hvidvin
100 g sukker
2 stjerneanis
1 usprøjtet citron
400 g hindbær, friske el. frosne optøede
Til servering
Flødeskum
Kog vin, sukker, stjerneanis og et par strimler citronskal op og lad det køle af.
Miks hindbærrene med blenderstav eller i food processor og rør dem i sukkerlagen. Gnid suppen gennem en sigte, så kernerne skilles fra.
Stil suppen i køleskab til spisetid. Server suppen kold med flødeskum.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grillet rabarberdessert
Solbær-rabarbersuppe
Blåbær-melonis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)