Løgfars i mikroovn
(2 pers.)
100 g frosne miniløg
250 g hakket svinekød
1 lille, revet løg
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. havregryn
½ spsk. kartoffelmel
1 dl vand
1 æg
¾ tsk. salt
Groftkværnet peber
½ tsk. provenceurter
Karrypasta
Fløde el. mælk
Bland havregryn, kartoffelmel og vand og lad det stå i 5 min. Rør løg, hvidløg, hakket kød, æg, salt, peber og provenceurter i. Læg farsen i et mindre ildfast fad og stik løgene ned i farsen. Læg låg eller mikrobølgefilm over. Sæt skålen i ovnen ved 600 watt 8-10 min. Rør karrypasta og fløde sammen og hæld det over. Giv farsen 2-3 min. mere i mikroovnen. Drys hakket persille over og server brød eller kartofler og salat til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Ostebøffer med ristede aspargeskartofler
Svinekotelet med citron, rosmarin og kartoffelsalat
Farsbrød med smørbagte rødbeder
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)