Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(4 portioner)
450 g oksekød
1 spsk. olivenolie
250 g champignoner i skiver
2 løg, hakkede
2½ dl oksebouillon (terning el. pulver)
2 tsk. paprika
4 spsk. tomatpuré
300 g grønne bønner (evt. frosne)
Kulør
3½ spsk. majsstivelse
1 dl fløde 9%
Salt og peber
Grønsagsmos
400 g kartofler
250 g gulerødder
250 g pastinak
2 dl minimælk
Salt og peber
2 tsk. olivenolie
Brun kødet i olivenolien i en stegegryde, tag det op og stil til side. Brun løg og champignoner i olien, tilsæt kødet igen sammen med oksebouillon, paprika og tomatpuré. Lad retten simre, til kødet er mørt, ca. 45 min. Tilsæt bønnerne og lad dem koge med et par min. Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i retten og kog den op. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.
Skræl kartofler, gulerødder og pastinak (andre rodfrugter kan anvendes). Kog grønsagerne helt møre i vand 30-45 min. Varm mælk og olivenolie op. Hæld vandet fra kartofler og grønsager, pisk dem til mos med en el-pisker, gerne 5 min., så den er helt fin og luftig. Vend den varme mælk og olivenolie i mosen og smag til med salt og peber.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 524 kcal/2190 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrater: 58 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 11 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat
Paprikagryde
Bøf lindstrøm
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)