Kære Puk
De har trukket sig fra min kræftsyge datter
(4 portioner)
400 g svinekød, skinketern af yderlår
2½ spsk. hvedemel
1½ tsk. paprika
Salt og peber
4 tsk. rapsolie
250 g champignoner
2 løg
1 rød el. gul peberfrugt
2 tomater
1½ dl grønsagsbouillon (Knorr)
1 dl fløde 9%
Tilbehør
½ kg kartofler
½ bdt. persille
Lidt salatblade
150 g majs
150 g ærter
Et alternav til paprikagryde er denne skønne kalveragout - prøv den her
Vend skinkekød i tern i en blanding af hvedemel, paprika, salt og peber. Varm halvdelen af olien op på en sliplet- pande, brun de skivede løg og champignoner samt tern af peberfrugt og tomat. Tag grønsagerne af panden og stil dem til side. Brun derpå kødet i resten af olien, tilsæt fløde og bouillon og lad kødet koge ca. 10-15 min., til det er mørt. Bland grønsagerne i retten og lad den småkoge ca. 5-10 min. Smag til med ekstra paprika (udrørt i lidt vand), salt og peber.
Serveres med kogte kartofler drysset med friskhakket persille og salat med salatblade, majs og ærter evt. med en olie-eddike-dressing.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 474 kcal/1983 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 51 g
Protein: 31 g
Kostfibre: 8 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Steaks med stegte kartofler og bønnesalat
Kalkun i karry
Spicy bønnegryde