Opskrifter

Sandwich med kylling og tomatmayonnaise

Onsdag, 17. november 2010af Redaktion
En dejlig krydret mayonnaise kan forvandle en rest kylling og et stykke brød til en lækker sandwich

(2 stk.)

2 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. salt
2 tsk. hvidvinseddike
25 g semidried tomater
3 dl koldpresset rapsolie
2 sandwichboller el. 1 flute
150 g kogt el. stegt kylling
50 g blandet salat
50 g spirer

Blend æggeblommerne med salt og skær tomaterne i mindre stykker. Tilsæt eddike og tomater og blend, til blandingen er helt findelt. Blend, mens olien tilsættes lidt efter lidt, til mayonnaisen begynder at tykne. Smag til med salt og peber og halver bollerne. Smør bollerne med mayonnaisen og fordel kylling, salat og spirer på underbollerne. Læg overbollerne på og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Sandwich med andebryst og orangepesto
Sandwich med skinke og tomat-oliventapenade
Mozzarellaklemme