Krydrede kødboller i salat
500 g hakket kalvekød
3 finthakkede skalotteløg
3 finthakkede fed hvidløg
1 stilk citrongræs el. mere
1½ tsk. majsstivelse
1 lille bdt. finthakket koriander
1-2 tsk. fiskesovs (thaifiskesovs)
Lidt sukker
½ agurk i tern
2 hjertesalathoveder
2 ikke for stærke røde chilier (evt. tyrkiske snackpeber)
Lidt chilisovs til at dyppe i
Kør løg, hvidløg og citrongræs på blender. Rør med kødet, majs, koriander og fiskesovs og form 24-30 små kødboller, der trilles i sukker og lægges på bagepapir og bages penslet med olie i 15 min. ved 200°. Lægges på skyllede, duppede blade af hjertesalat med skiver af chili, en skål med chilisovs og en skål med hakket agurk.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se også...
Udhulede kartofler med røget laks og peberrodscreme
Små lækkerier