Hakkekød på nye måder

Mandag, 3. september 2012
af Redaktion
I Anettes store familie er hakket kød redningen på mange middage! Med denne uges Familie Journal får du et tillæg med masser af opskrifter med hakkekød
Familie Journal, der udkommer mandag 3. september 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 3. september 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Når jeg skal skrive en indkøbsseddel, er der noget, jeg aldrig skriver på, for det skal vi ligesom altid have.
Og ja, det er (ud over mælk, rugbrød, skinke og mysli) hakket kød.
I en familie med mange store og små og mange forskellige holdninger til, hvad der smager godt, er hakket kød simpelthen redningen. Spaghetti med kødsovs, lasagne, farsbrød, hjemmelavede burgere, hakkedrenge, frikadeller, krebinetter (eller karbonader, som min jyske del af familien kalder dem), forloren hare - undskyld, jeg blev grebet, men der er mange muligheder!

Variation på middagsbordet
Derfor er det også så dejligt, når vores dygtige madskribenter øser af deres gode idéer, så vi kan få lidt mere variation på middagsbordet. Denne uges tillæg i Familie Journal er lige til at gemme, så jeg vil ønske velbekomme og god appetit.
Og husk også at mange hakkede retter egner sig fint til gæster. Det er ikke så dyrt, og det smager herligt.

Venlig hilsen




Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her (link fjernet)

Ris og ros til Anette: Skriv her

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"