Æbler i sweet chilisauce med vaniljeparfait
(4 pers.)
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. flormelis
1 vaniljestang
2½ dl piskefløde
1 spsk. smør
2 faste æbler (f.eks. ingridmarie)
1 dl sweet chilisauce (f.eks. Blue Dragon)
½ dl hakket citronvebena (el. citronmelisse)
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Pisk æggeblommerne luftige med flormelis og kornene fra vaniljestangen. Pisk fløden til skum og vend den i æggesnapsen, kom blandingen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både. Sauter æblerne i smørret ved høj varme i 1 min., tilsæt chilisaucen og giv det yderligere et par min. Tag panden af varmen og vend citronvebenaen i. Server parfaiten som kugler med æblerne over.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Bagte æbler med brombærcreme
Karamelrand med appelsinsalat
Pandekager med stegte æbler og figner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)