(4 pers.)
10 min. + 15 min. i ovnen
4 æbler
25 g smør
50 g makroner
75 g mandler
1 spsk. ahornsirup
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
250 g mascapone
150 g frosne brombær
Halvér æblerne og fjern kernehusene. Blend smør, makroner, mandler og sirup til en ensartet masse. Læg æblerne i et ovnfast fad, fordel mandelmassen over og bag dem i ovnen ved 190° i 15 min. Pisk æggeblommerne luftige med sukker og vaniljesukker og rør mascaponen i. Blend brombærrene og vend dem i cremen. Server straks de lune æbler med den kolde brombærcreme pyntet med lidt citronmelisse.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Dessertpandekager med honningæbler
Pærer med tyttebær
Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Find flere opskrifter med æbler her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)