Opskrifter
Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Mandag, 22. august 2011af Redaktion
Noget sødt til en dejlig brunch
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/1227052394db4855b5cd0c6edc83cde8.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(8 pers.)
8 blommer, halverede og uden sten
4 æbler i halve og uden kernehus
Saften af 1 appelsin
150 g rørsukker
Læg blommer og æbler med den buede side opad og hæld saft og halvdelen af sukkeret over. Stil i ovnen ved 180° i 10 min. til frugten er blød.
Resten af sukkeret kommes i en lille gryde med lidt vand, der bringes i kog uden omrøring. Når det er svagt lysebrunt, slukkes for varmen, og så trækkes fine tråde med en gaffel i den tykke sirup. Lægges over frugten ved servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter til brunch her...
Fillotærter med artis-
kok, feta og oliven
![](https://imgix.familiejournal.dk/legacy/media/fa456bec3f9e49dab59dbe42833bb959.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)