Chokolademuffins med flødeskum
Ingredienser til chokolademuffins:
(Ca. 15 stk.)
175 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
2 ½ dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
Et nip salt
Ca. 90 g hvedemel
Pynt:
2 dl piskefløde
Nougat
Prøv også: Muffins med Nutella-frosting
Fremgangsmåde:
Smelt smørret.
Hak chokoladen og rør den ud i det smeltede smør.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland vaniljesukker, salt, mel og chokoladeblandingen og vend det i æggesnapsen.
Fordel dejen i muffinsformene, de skal fyldes ¾ op med dej.
Bag dem ved 200° nederst i ovnen i ca. 18 min. Afkøl kagerne på rist.
Servér muffinsene med flødeskum og høvlet nougat.
Se også: Hasselnødde-kaffekage