Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
½ liter vand
1dl sukker
½ dl flydende honning
125 g mørk chokolade
2 spsk. kakao
250 g brombær
50 g nødder
50 g valnødder
1½ dl flydende honning
2 kviste rosmarin
Til isen koges alt hastigt sammen under omrøring. Fryses ind enten på ismaskine eller med jævnlige omrøringer, mens den står i fryseren.
Brombær varmes forsigtigt i honningen, der kun lige må få bærrene til at tage imod sukkervarmen. Bland massen med nødder, valnødder og rosmarin og stil på køl.
Serveres med kugler af sorbet.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Solbær-zabaione med brændt top
Grove pandekager med friske bær
Hindbærsorbet med mynte
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)