Citronfromage
20 min. + mindst 2 timer på køl
4 blade husblas
3 pasteuriserede hele æg
100 g sukker
1 usprøjtet citron
2½ dl piskefløde
Kandiseret citronskal
Læg husblassen i blød i koldt vand og pisk æg og sukker luftigt. Smelt husblassen med ½ dl citronsaft og rør den i æggesnapsen sammen med 1 spsk. fintrevet citronskal. Pisk fløden stiv og vend ¾ i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i serveringsskåle og stil dem tildækket, til de er helt stive. Stil dem tildækkede i køleskabet. Pynt med flødeskum og kandiseret citronskal og server.
Opskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Fyldte dessertpandekager
Mors æblekage
Gammeldagsvafler
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)