(10 pers.)
20 min. + 30 min. bagning
Dej
3 æg
150 g sukker
40 g vaniljesukker
180 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 dl mælk
50 g smør
Overtræk
250 g usaltet smør
1 dl mælk
400 g brun farin
250 g kokosmel
Pisk æg, sukker og senere vaniljesukker lyst i ca. 10 min. Sigt mel og bagepulver i dejen og fold det rundt med mælk, der lige er lunet med smørret. For en mindre bageform på 25 x 35 cm med bagepapir og fyld dejen heri. Bages ved 180° i 20-25 min. Lav fyldet, imens den bager, ved at komme alt i en gryde og varme langsomt op. Smør den varme masse på den afkølede kage og bag den i yderligere
5 min., så massen sætter sig.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Snickerskage
Limetærte
Hyggekage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)