Lones hyggekage
250 g blødt smør
4 æg
150 g sukker
150 g mørkt rørsukker
45 g havregryn
45 g kokosmel
300 g mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
125 g grofthakket, mørk chokolade
2½ dl mælk
Drys
Kokosmel + mørkt rørsukker
Pisk smør, æg, sukker og rørsukker godt sammen og bland havregryn, kokos, mel, bagepulver, vanilje og hakket chokolade. Rør melblandingen i smørret skiftevis med mælken, til dejen er ensartet. Hæld dejen i en smurt bradepande på 25 x 35 cm og drys med kokosmel og rørsukker efter smag. Bag kagen ved 200° i 25 min.
Madopskrift: Lone Nina Skødstrup
Find flere opskrifter her...
Himmelsk chokoladekage
Citronkage med mandelknas
Bradepandekage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)