![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/desserter/2012/06/26-chamallows-og-frugt-paa-grilspyd-paa-grillen-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 pære
1 æble
½ klase vindruer - rød/grøn
100 g valnødder
½ ananas
1 spsk akaciehonning
Chamallows
Evt. chokolade
Udstyr
Kyllingeholder
I køkkenet: Æble, pære og ananas skæres i tern og lægges i bunden af en Weber Style-kyllingeholder. Herover hældes der akaciehonning. Chamallows fordeles oven på frugterne. Vælg eventuelt andre frugter, alt efter hvad der er dine favoritter. Tilsæt eventuelt chokolade i midten af kyllingeholderen til dyppelse.
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Ved grillen: Kyllingeholderen sættes midt på grillristen ved indirekte varme - det vil sige, at kullene fordeles ligeligt i hver side af kulristen. Læg låget på og grill frugterne i cirka 15 minutter. Herefter er desserten klar. Server eventuelt en kugle god vaniljeis til.
Bageopskrift: Haribo (link fjernet)
Deltag i konkurrencen om en tur på Bakken og til Djurs Sommerland
Find flere opskrifter her...
Biscuit-bund med friske bær og chamallows
Chokoladekage med chamallow-glasur
Chamallows-bidder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)