Havregrynscookies med chokolade
(50 stk.)
200 g havregryn
100 g mel
350 g sukker
250 g kartoffelmel
100 g hakket, mørk chokolade
½ tsk. hjortetaksalt
200 g smør
2 æg
Bland havregryn, mel, sukker, kartoffelmel, chokolade og hjortetaksalt og smelt smørret. Rør smør og æg i og ælt dejen godt sammen. Rul dejen til en 5 cm tyk pølse, pak den ind i film og stil den på køl i en halv til en hel time. Skær pølsen ud i ½ cm tykke skiver, læg skiverne på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 200° i 8 min., til småkagerne er gyldne i kanten, og lad dem afkøle helt, før de tages af pladen.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Flere lækre kager...
Muffins med chokolade
Nemme blåbærkager
Radiokage