Opskrifter

Radiokage

Lørdag, 3. oktober 2009af Redaktion
Tresserkage, som fik sit navn, fordi den lignede forsiden af datidens radioer

300 g mørk chokolade 70%
50 g smør
2 spsk. sirup
150 g vaniljekiks


Beklæd en bageform på ca. 1 l med bagepapir. Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i en gryde sammen med smør og sirup. Smelt ved svag varme og under let omrøring. Hæld blandingen i formen. Knus kiksene med hænderne og tryk dem ned i chokoladeblandingen. Sæt kagen koldt, til den er stivnet. Vend den ud og skær den i tykke skiver.

BEMÆRK: Kagen er nem at lave, men skal stå koldt nogle timer, inden den skæres.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere gode kager...
Nøddekage med banan og chokolade
Sprøde havremuffins
Frugtkage med appelsin