Hirse-pandekager med bærcreme
Disse hirse-pandekager er et godt bud på en dessert, der er en smule sundere end de klassiske pandekager.
Opskrift på hirse-pandekager med bærcreme
(20 stk.)
30 g havregryn
40 g hirseflager
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
Smør til stegning
2 dl fromage blanc
1 spsk. ahornsirup
1 tsk. vaniljesukker
200 g friske bær
Bland havregryn, hirse og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, sukker, salt, bagepulver og æg i. Bag dejen i smøret ved jævn varme til små pandekager. Rør fromage blancen med sirup og vaniljesukker og vend bærrene i. Server de lune pandekager sammen med den kolde creme.
Dessertopskrift: Kristina Marckmann
Flere lækre desserter...
Flamberede dessert-pandekager
Nytolket bananasplit
Skildpaddeis