Kaffebrownie
Ingredienser til kaffebrownie
(16 stk.)
3 æg
300 g sukker
200 g smør
150 g hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. espresso, instant-kaffepulver
200 g kaffechokolade
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak kaffechokoladen. Fold mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, kaffepulver og chokolade i ægge/sukkermassen. Rør til sidst det smeltede smør i. Kom dejen i en 25 x 30 cm form, der er foret med bagepapir, og bag kagen ved ca. 40 min. ved 170°. Udstik kagen med et glas eller skær den i kvadrater.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kaffe-chai-latte
Kaffe-Bailey iskage
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)