Ingredienser til kaffeis med hindbær
(2 pers.)
2 dl letmælk
50 g chokolade
2 dl stærk espressokaffe
2 spsk. rørsukker
2 dl vaniljeis
1 dl piskefløde
2 spsk. frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
Kom mælk, chokolade, kaffe og sukker i en kasserolle og varm langsomt op til lige under kogepunktet, til chokoladen er smeltet. Sluk, afkøl og pisk fløden til let skum. Kom en stor eller to små kugler is i to høje glas. Hæld chokoladekaffen over, pynt med flødeskum og drys med frysetørret hindbær.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kaffebrownie
Kaffe-chai-latte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)